Thuis

Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
GAOYUEDA die Co., Ltd in Gelijke van 1989 wordt gevestigd, is een fabrikant van precisieschakelaars, in Humen-van de stadsguangdong van stadsdongguan van de de provinciechina.the onafhankelijke fabriek de workshopdekking een gebied van meer dan 20.000 vierkante meters met meer dan 600 werknemers, 80 professionele technici die onder hen wordt gevestigd.
 
Ons bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en SGS certificatie overgegaan.
En gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van FFC/FPC-schakelaar/van de Wafeltjeschakelaar de kaartschakelaar van /SIM/de schakelaar van de Geheugenkaart/USB/Typec schakelaar/HDMI-schakelaar/RJ45-reeks/B aan B schakelaar en Speldkopbalschakelaars. Het bedrijfhoofdkwartier wordt gevestigd in Shenzhen, ook heeft filialen in Hong Kong, Hubei, Taiwan.
 
De jongste jaren, met vele jaren van productieervaring, heeft de uitstekende technologie, strikt kwaliteitssysteem, professioneel verkoopteam, redelijke prijs, geschikte levering, ons bedrijf zich ontwikkeld en gegroeid. Wij zullen briljant blijven creëren, en wij zullen ons regelmatig in de geest van ononderbroken innovatie, betere kwaliteit en de dienst met onze alle klanten ontwikkelen.
 
Na 25 jaar van regelmatige ontwikkeling, hebben nu twee fabrieken: GAOYUEDA (GUANGDONG CO.) VAN CO., VAN LTD & VAN GAOUYUEDA (HUBEI), LTD.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1989-Co. van Xiechang/xietaikang, Ltd werd opgericht in Taiwan in 1989.

1990-Bouwend Xiechang-installatie in Dongguan, creeerde merk SHETIME.

2010-Geregistreerd Gaosuda-Co., Ltd in Hubei-provincie.

2012-Veranderde ccompany naam aan Gaoyueda en verplaatste installatie naar Humen-stad.

Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : XTK

Aantal werknemers : 300~450

Jaarlijkse omzet : 14,000,000-21,000,000

Opgericht Jaar : 1989

Export pct : 80% - 90%

TCL: AUDI

Lenovo: Skyworth

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Xietaikang Precision Electronic Co., Ltd. Certificaten